En hverdag med struktur

 

I den tid borgeren er hos os, er kodeordene ro, stabilitet, ordentlig mad samt det, at hjælpe borgeren ud af sit misbrug.

 

Dagen: Der spises morgenmad i fælles spisestue, med rig mulighed for morgenhygge og snak.

 

God mad: På Rørbæk Omsorgshjem har vi eget køkken, hvor måltiderne tilberedes af erfarne medarbejdere. Køkkenet tilbyder veltillavede måltider, lavet "fra bunden" indenfor den kategori, man kan kalde ”gode, danske retter”.

  • Vi har aftale med "Fødevare-banken" og går hermed ind for at formindske madspild.
  • Alle måltider indtages i fællesrummet. Til frokost serveres varmt mad. Vi har vores egen lækre salatbar, til glæde for både beborer og personale. Der spises kold mad til aftensmad.
  • Ønsker man selv at lave mad er det også en mulighed.
  • Fødselsdage fejres med selvvalgt fødselsdagsmenu. Dagligdags madønsker kan også forekomme.
  • På Rørbæk Omsorgshjem gør vi meget ud af højtiderne. Vi holder en traditionel julefrokost i midten af december, og i selve juledagene står serveringen på traditionel julemad. I Påsken serveres der lækker påskefrokost.

 

Fritid: Eftermiddagen kan bestå i ture ud af huset, traveture, bio, byture til stor-center eller lignende. Vi har fitness redskaber for de borgere som ønsker dette, og en del andre muligheder for de kreative. Til jul blev der for eksempel lavet fint glaskunst.

 

Hver onsdag formiddag laves der kreative ting. Der slibes på glas, laves bælter, males og der laves de fineste perlerkæder/armbånd. Der er således rig mulighed for at være kreativ.

 

Aktiviteter: Beboerne kan selv gå til købmanden for at handle, eller få følgeskab af medarbejder, alt efter eget ønske. For nogle borgere kan dagens indhold bestå af besøg hos tandlæge, frisør, læge og lignende. Der arrangeres ofte ture ud af huset.